Tennis- en Padelvereniging Warmenhuizen

We zijn een vereniging in het hart van Warmenhuizen waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Een gezonde club met ruim 600 leden.

De club beschikt over 9 smash-courtbanen en 2 padelbanen die allen verlicht kunnen worden. Deze banen bieden ons de mogelijkheid om het hele jaar door te kunnen tennissen en padellen. Hierdoor wordt de leden ook de mogelijkheid aangeboden om aan alle competities mee te kunnen doen (voorjaars-, zomer-, najaars- en wintercompetitie). De kantine, in eigen beheer gerund, biedt de leden een gezellig onderkomen met twee ruime, nette kleedkamers.

Naast onze (open) toernooien, Geestmerend- en Oldeetoernooi, worden er veel clubactiviteiten georganiseerd zoals de clubkampioenschappen, pasjesavonden, ladies night, mixavond of een bier en ballentoernooi. Ook voor de jeugd zijn er diverse activiteiten waaronder ook de clubkampioenschappen, de World Tour of bijvoorbeeld een oliebollentoernooi of luilaktoernooi.

Binnen de club zijn verschillende trainers actief om u de beginselen of de finesses van het tennis- en padelspel aan te leren.

Kortom een club met voor iedereen wat wils en waar u zich zeker thuis zult voelen!